Bones, amics....
Avui us descriuré amb pèls i senyals, com fer unes galetones estil propi.. jejeje.....
Per ser la primera vegada que les faig no em puc queixar... varen quedar d'allò més exquisides i saboroses...
Bé, doncs començarem....
1.- Pel que fa als ingredients:
Sucre Moré (100 gr)
Sucre Blanc (100 gr)
Farina Blanca (300 gr)
Anís (opcional) (1 xarrup)
Mantega (100 gr)
Llevadura (1 cullereta)
Xocolata amb llet / coco / melmelada / nous
Ous (1 )
2.- Com utilitzar els ingredients?
Hem d'intentar estovar la mantega, sia deixant-la fóra de la nevera el dia abans, o sia calentant-la uns segons al microones... un cop la tinguem estovadeta hem de barrejar-ne els dos tipus de sucre. Remenem . Un cop remenat, afegirem l'ou batut prèviament, la farina i el llevat i... opcionalment, un xarrupet d'anís que el podem substituir per qualsevol altre beguda espirituosa...
Un cop tot barrejadet hi afegim la xocolata tallada a trossets petits, o bé el coco ratllat, o bé les nous, o bé els que a nosaltres se'ns passi per la imaginació (taronja ratlladeta....)...
3.- De cara al forn
Untarem una safata del forn amb mantega o bé la folrarem amb paper de forn (personalment jo em decanto més per aquesta segona opció). Farem boletes moooooolt petites de la massa, atès que un cop comecin a fer-se les galetes aquestes boletes augmentaran considerablement de tamany (és al.lucinant el canvi que experimenten).... Pel que fa a la temperatura del forn, aquest ha de ser temperatura suau, atès que sinó se'ns cremaran..... Vigilar ja que es couen en 10-15 minuts......
Deixar-les refredar, i desmotllar-les...
4.- Conservació
Us poden durar batants dies si les poseu en una carmanyola ben tancada, hermèticament, que no us entri l'aire.. jo m'estimo més conservar-les a la nevera, ja que duen ou i amb aquestes calors.. val més curar-se amb salut!
5.- Resultat:
Avui us descriuré amb pèls i senyals, com fer unes galetones estil propi.. jejeje.....
Per ser la primera vegada que les faig no em puc queixar... varen quedar d'allò més exquisides i saboroses...
Bé, doncs començarem....
1.- Pel que fa als ingredients:
Sucre Moré (100 gr)
Sucre Blanc (100 gr)
Farina Blanca (300 gr)
Anís (opcional) (1 xarrup)
Mantega (100 gr)
Llevadura (1 cullereta)
Xocolata amb llet / coco / melmelada / nous
Ous (1 )
2.- Com utilitzar els ingredients?
Hem d'intentar estovar la mantega, sia deixant-la fóra de la nevera el dia abans, o sia calentant-la uns segons al microones... un cop la tinguem estovadeta hem de barrejar-ne els dos tipus de sucre. Remenem . Un cop remenat, afegirem l'ou batut prèviament, la farina i el llevat i... opcionalment, un xarrupet d'anís que el podem substituir per qualsevol altre beguda espirituosa...
Un cop tot barrejadet hi afegim la xocolata tallada a trossets petits, o bé el coco ratllat, o bé les nous, o bé els que a nosaltres se'ns passi per la imaginació (taronja ratlladeta....)...
3.- De cara al forn
Untarem una safata del forn amb mantega o bé la folrarem amb paper de forn (personalment jo em decanto més per aquesta segona opció). Farem boletes moooooolt petites de la massa, atès que un cop comecin a fer-se les galetes aquestes boletes augmentaran considerablement de tamany (és al.lucinant el canvi que experimenten).... Pel que fa a la temperatura del forn, aquest ha de ser temperatura suau, atès que sinó se'ns cremaran..... Vigilar ja que es couen en 10-15 minuts......
Deixar-les refredar, i desmotllar-les...
4.- Conservació
Us poden durar batants dies si les poseu en una carmanyola ben tancada, hermèticament, que no us entri l'aire.. jo m'estimo més conservar-les a la nevera, ja que duen ou i amb aquestes calors.. val més curar-se amb salut!
5.- Resultat:
Comentarios
Publicar un comentario